A A A K K K
людям із порушенням зору
Руденський психоневрологічний інтернат

ОБГРУНТУВАННЯ ЗАКУПІВЛІ РИБНІ КОНСЕРВИ ТА ПРЕСЕРВИ ЗА ДК 021:2015 15240000-2

Дата: 29.03.2024 10:26
Кількість переглядів: 42

Обґрунтування технічних та якісних характеристик, розміру бюджетного
призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 №710 «Про
ефективне використання державних коштів» )

Фото без опису

Назва предмета закупівлі

Код за ДК 021:2015 — 15240000-2 Рибні консерви та інші рибні страви і пресерви (Рибні консерви та пресерви)

Замовник

Руденський психоневрологічний інтернат

Код згідно з ЄДРПОУ: 05383945

Категорія замовника: відповідно до пункту 3 частини 1 статті 2 Закону України « Про публічні закупівлі»

Юридична адреса: вулиця Залізнична 1, 22, с. Руда, Волинська область, 44345.

Назва процедури закупівлі

Відкриті торги з особливостями

Номер процедури закупівлі в електронній системі закупівель

UA-2024-02-08-003827-a

Обґрунтування технічних та якісних

характеристик предмета закупівлі

 

Рибні консерви.

Консерви рибні повинні бути в ж/банках. Банки чисті, без деформації, етикетка – ціла, міцно приклеєна, без забруднень з чітким текстом. На поверхні банок не повинно бути темних плям, здуттів. Куски чи тушки риб цілі, не розварені, правильної форми, консистенція – щільна. При обережному перекладанні шматки риби повинні зберігати форму. Недопустиме часткове розламування шматків риби чи тушок дрібних риб. Смак і запах приємний, властиві вареній рибі цього виду з присмаком і ароматом прянощів та інших добавок, без сторонніх присмаків і запахів. Їстівна частина рибної консерви повинна бути більшою ніж весь інший вміст консерви у банці. Строк придатності не повинен перевищувати 80 % від загального строку придатності. Загальний строк придатності не повинен бути менше 1 року. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО).  На кожній одиниці  повинна бути наступна інформація: Назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, маса та відповідність ДСТУ, ТУ.

Оселедець спеціального банкового засолу.            Оселедець спеціального банкового засолу виготовляють із обезголовленої риби. Залежно від району вилову оселедець цієї групи може випускатись з такими назвами: атлантичний нежирний і жирний, тихоокеанський нежирний і жирний, азово-чорноморський, дунайський.

При визначенні якості пресервів враховують стан зовнішньої і споживчої тари, її маркування, органолептичні, фізико-хімічні і мікробіологічні показники. Смак і запах пресервів повинні бути приємні, властиві рибі даного виду і способу засолу, без стороннього присмаку і запаху. Консистенція м'яса риби ніжна, соковита, не трухлява. Допускається м'ясо щільне, але не жорстке, і трохи перезріле. Поверхня — чиста або з наявністю прянощів. Колір — властивий даному виду риби. Тушки повинні бути цілими, з рівним зрізом. Розбирання риби має відповідати встановленим правилам.

Розрахунок потреби на 2024 рік

Відповідно до постанови КМУ від 13.03.2002 р. №324 « Про затвердження натуральних добових норм харчування в інтернатних установах» та Заявки на проведення закупівлі

Обсяги закупівлі

            Кількість

     1     Сардина в олії ( розфасовка в тару по 230 г) кг        1200

     2     Консервовані сардин томатному соусі                        ( розфасовка в тару по 240 г)     кг        1200

     3     Оселедець спеціального банкового засолу           кг        400

Обґрунтування розміру бюджетного призначення за кошторисом

Розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до планового розрахунку на КЕКВ 2230 до кошторису на 2024 рік

Очікувана вартість предмета закупівлі

564 000,00 гривень з ПДВ

Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі

Розрахунок очікуваної вартості предмету закупівлі з урахуванням роз’яснень Мінекономіки Щодо розрахунку очікуваної вартості предмета закупівлі № 3301-04/34980-06 від 20.08.2019 р. та Щодо передумов здійснення закупівель № 3304-04/55366- 06 від 10.09.2020 р. і Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, здійснювався замовником шляхом моніторингу середньоринкових цін, шляхом отримання інформації через мережу internet у відкритому доступі на сайтах постачальників, в електронному каталозі, в електронній системі

закупівель “ProZorro” щодо аналогічних закупівель, проводились ринкові консультації на дату проведення закупівлі.

Мета використання товару

Потреба у закупівлі зумовлена необхідністю забезпечення безперебійного харчування мешканців закладу.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора