A A A K K K
людям із порушенням зору
Руденський психоневрологічний інтернат

Новини

Мешканці Голобський психоневрологічний інтернат завітали до мешканок Свята та будні Руденського психоневрологічного інтернату. , щоб отримати масу позитивних емоцій та із задоволенням доторкнутися до вічної теми кохання, дізнатися про історію виникн

14 лютого у всьому світі відзначають День усіх закоханих,День Святого Валентина цей день прийнято дарувати своїм коханим листівки - валентинки та приємні подарунки .

10:52 14.02.2024

Сьогодні мешканці Руденського ПНІ відвідали музей- садибу Лесі Українки

Сьогодні мешканці Руденського ПНІ відвідали музей- садибу Лесі Українки (Колодяжне).В організації цього заходу нам посприяв голова Вишнівського ОТГ Віктор Сущик ,якій виділив нам автобус на 30 місць.Також дякуємо екскурсоводу Марії Борісівні ,яка розсповіла про автобіографію нашої поетеси .Ми побачили і почули дуже багато цікавого , за це дуже вдячні. Щиро дякуємо директору установи Місюк. О .І . заступнику директора Крижук .В .В .голові Вишневського ОТГ Сущик .В . С. шоферу Стьопкіну.А.П. в організації такої насиченої програми і чекаєм наступної поїздки.Бажаємо всім миру і благополуччя!!!!

17:58 05.11.2023

Вітаємо всіх з Днем Державного прапора України

Вітаємо всіх з Днем Державного прапора України. Державний прапор – це символ духу і свободи нашої країни. Це символ всіх головних етапів і звершень, які сталися протягом усіх років незалежної України. Дозвольте привітати вас з таким гарним святом і побажати кожній родині нашої незалежної України, щастя, здоров'я і віри в краще майбутнє нашої держави.

17:43 23.08.2023

День Незалежності Україн

Другий рік поспіль 28 липня в Україні відзначають свято української державності. Володимир Зеленський підписав закон про запровадження свята під час урочистостей до Дня Незалежності. День української державності - це можливість для кожного з нас згадати історію своєї країни, повну боротьбу за незалежність, єдність та щасливе життя. Цінуємо те, за що боролися наші предки, пам’ятаємо всіх, хто загинув у цій боротьбі, будуємо майбутнє, в якому нам самим хотілося б жити. Кожного українця - з його святом, з Днем української державності!

17:34 28.07.2023

Соціально-екологічна акція з прибирання та благоустрою території установи

Гарний настрій підопічних значною мірою залежить від того, яким вони бачать територію будинку-інтернату, де значну частину свого теперішнього життя вони проводять. Саме тому велике значення для нас, працівників будинку-інтернату, має благоустрій території установи.

11:12 14.04.2023

Великдень в нашому закладі

Неможливо уявити український Великдень без писанок ,не повторні орнаменти та розмаїття кольорів яких зачаровують око .Практично в усіх народів світу яйце шанувалось здавна і стало символом життя та народження , оскільки в ньому закладене життя.

10:32 14.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора