A A A K K K
людям із порушенням зору
Руденський психоневрологічний інтернат

ОБГРУНТУВАННЯ ЗАКУПІВЛІ СВІЖІ ОВОЧІ (ОГІРКИ, ПОМІДОРИ, КАПУСТА) ЗА ДК 021:2015 03220000-9 ОВОЧІ, ФРУКТИ ТА ГОРІХИ

Дата: 01.05.2023 11:15
Кількість переглядів: 42

Обгрунтування закупівлі за ДК 021:2015 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи Код товару, що найбільше відповідає назві номенклатурної позиції предмета закупівлі ДК 021:2015 03221270-9 Огірки, 03221240-0 Помідори, 03221410-3 Капуста качанна, для потреб Руденського психоневрологічного інтернату Волинської області на 2023 рік.

Фото без опису

Обґрунтування технічних та якісних характеристик, розміру бюджетного
призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 №710 «Про
ефективне використання державних коштів» )

Назва предмета закупівлі

Код за ДК 021:2015 — 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи. Код товару що найбільше відповідає назві номенклатурної позиції предмета закупівлі: ДК 021:2015 03221270-9 Огірки, 03221240-0 Помідори, 03221410-3 Капуста качанна.

Замовник

Руденський психоневрологічний інтернат

Код згідно з ЄДРПОУ: 05383945

Категорія замовника: відповідно до пункту 3 частини 1 статті 2 Закону України « Про публічні закупівлі»

Юридична адреса: вулиця Залізнична 1, 22, с. Руда, Волинська область, 44345.

Назва процедури закупівлі

Відкриті торги з особливостями

Номер процедури закупівлі в електронній системі закупівель

 

UA-2023-05-03-002867-a

Обґрунтування технічних та якісних

характеристик предмета закупівлі

Огірки свіжі врожаю 2023 р. - Плоди свіжі, цілі, чисті, без механічних пошкоджень. Короткоплідні: довжина не більше 10 см, найбільший поперечний діаметр не більше 3 см. М’якуш плоду щільний, з недорозвиненим насінням. Без стороннього запаху та присмаку. Без ознак гнилі. ДСТУ 3247-95 Огірки свіжі Упаковка: картонні, пластмасові або дерев’яні ящики, поліетиленові мішки.

 

Помідори свіжі врожаю 2023 р. – Плоди повинні бути свіжі, цілі, чисті, здорові, щільні, не перестиглі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, з плодоніжкою або без неї, без механічних пошкоджень і сонячних опіків, без зарубцьованих тріщин, не ушкоджені шкідниками та не уражені хворобами, не підморожені. Не допускається наявність землі. Помідори повинні відповідати діючим стандартам ДСТУ, ГОСТ, ТУ У. Упаковка: картонні, пластмасові або дерев’яні ящики

 

Капуста молода свіжа врожаю 2023 року - Головки свіжі, цілі, здорові, чисті, цілком сформовані, непророслі, без пошкоджень шкідниками, зачищенні до щільно прилеглих зелених листків. Без стороннього запаху та присмаку. Без ознак гнилі. ДСТУ 7037:2009 Капуста білоголова свіжа. Упаковка: картонні, пластмасові або дерев’яні ящики, поліетиленові мішки.

Розрахунок потреби на 2023 рік

Відповідно до постанови КМУ від 13.03.2002 р. №324 « Про затвердження натуральних добових норм харчування в інтернатних установах» та Заявки на проведення закупівлі

Обсяги закупівлі

            Огірки свіжі –300 кг;

            Помідори свіжі– 300 кг.;

             Капуста свіжа – 300кг.

Обґрунтування розміру бюджетного призначення за кошторисом

Розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до планового розрахунку на КЕКВ 2230 до кошторису на 2023 рік

Очікувана вартість предмета закупівлі

81 000,00 гривень з ПДВ

Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі

Розрахунок очікуваної вартості предмету закупівлі з урахуванням роз’яснень Мінекономіки Щодо розрахунку очікуваної вартості предмета закупівлі № 3301-04/34980-06 від 20.08.2019 р. та Щодо передумов здійснення закупівель № 3304-04/55366- 06 від 10.09.2020 р. і Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, здійснювався замовником шляхом моніторингу середньоринкових цін, шляхом отримання інформації через мережу internet у відкритому доступі на сайтах постачальників, в електронному каталозі, в електронній системі

закупівель “ProZorro” щодо аналогічних закупівель, проводились ринкові консультації на дату проведення закупівлі.

Мета використання товару

Потреба у закупівлі зумовлена необхідністю забезпечення безперебійного харчування мешканців закладу.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора