A A A K K K
людям із порушенням зору
Руденський психоневрологічний інтернат

Обґрунтування технічних та якісних характеристик, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Печиво,фавля за предметом закупівлі ДК 021:2015:15820000-2 Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів

Дата: 05.01.2024 12:11
Кількість переглядів: 22

Фото без опису

  Обґрунту вання тех нічних та якісних характеристик, розміру бюджетного
призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 №710 «Про
ефективне використання державних коштів» )

Назва предмета закупівлі

Код за ДК 021:2015 — 15820000-2 Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів:

Печиво, вафлі

Замовник

Руденський психоневрологічний інтернат

Код згідно з ЄДРПОУ: 05383945

Категорія замовника: відповідно до пункту 3 частини 1 статті 2 Закону України « Про публічні закупівлі»

Юридична адреса: вулиця Залізнична 1, 22, с. Руда, Волинська область, 44345.

Назва процедури закупівлі

Відкриті торги з особливостями

Номер процедури закупівлі в електронній системі закупівель

UA-2024-01-05-002460-a

Обґрунтування технічних та якісних

характеристик предмета закупівлі

Печиво «Королівське» *всі посилання на торговельну

марку, фірму, патент,

конструкцію або тип предмета

закупівлі, джерело його

походження або виробника слід

читати як «або еквівалент

            Форма кільця, сердечко з додаванням натуральних молочних продуктів, покриті кондитерською глазур’ю.

Колір, смак та запах властивий печиву цієї назви, без сторонніх присмаків та запахів. Печиво запаковане в непроникну плівку або пергамент, повинне бути упаковане в картонні ящики. На кожній одиниці фасування (коробці) або на ярлику в середині упаковки повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту , назва та адреса підприємства – виробника, вага НЕТТО , склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчування та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначена на упаковці.

Печиво «Медове»

*всі посилання на торговельну

марку, фірму, патент,

конструкцію або тип предмета

закупівлі, джерело його

походження або виробника слід

читати як «або еквівалент

            Колір, смак та запах властивий печиву цієї назви, без сторонніх присмаків та запахів. Печиво запаковане в непроникну плівку або пергамент, повинне бути упаковане в картонні ящики. На кожній одиниці фасування (коробці) або на ярлику в середині упаковки повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту , назва та адреса підприємства – виробника, вага НЕТТО , склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчування та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначена на упаковці.

Печиво «Сонечко»

*всі посилання на торговельну

марку, фірму, патент,

конструкцію або тип предмета

закупівлі, джерело його

походження або виробника слід

читати як «або еквівалент

            Печиво здобне пісочно-відсадне.Форма зірочки, покрито глазур’ю

Колір, смак та запах властивий печиву цієї назви, без сторонніх присмаків та запахів. Печиво запаковане в непроникну плівку або пергамент, повинне бути упаковане в картонні ящики. На кожній одиниці фасування (коробці) або на ярлику в середині упаковки повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту , назва та адреса підприємства – виробника, вага НЕТТО , склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчування та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначена на упаковці.

Печиво «Домашнє»

*всі посилання на торговельну

марку, фірму, патент,

конструкцію або тип предмета

закупівлі, джерело його

походження або виробника слід

читати як «або еквівалент

            Розсипчасте пісочне печиво з ароматом ванілі

Колір, смак та запах властивий печиву цієї назви, без сторонніх присмаків та запахів. Печиво запаковане в непроникну плівку або пергамент, повинне бути упаковане в картонні ящики. На кожній одиниці фасування (коробці) або на ярлику в середині упаковки повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту , назва та адреса підприємства – виробника, вага НЕТТО , склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчування та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначена на упаковці.

Печиво «Полуничне» *всі посилання на торговельну

марку, фірму, патент,

конструкцію або тип предмета

закупівлі, джерело його

походження або виробника слід

читати як «або еквівалент

            Печиво здобне пісочно-відсадне.Колір, смак та запах властивий печиву цієї назви, без сторонніх присмаків та запахів. Печиво запаковане в непроникну плівку або пергамент, повинне бути упаковане в картонні ящики. На кожній одиниці фасування (коробці) або на ярлику в середині упаковки повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту , назва та адреса підприємства – виробника, вага НЕТТО , склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчування та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначена на упаковці.

Вафля Лісова Казка

*всі посилання на торговельну

марку, фірму, патент,

конструкцію або тип предмета

закупівлі, джерело його

походження або виробника слід

читати як «або еквівалент

            Вафлі прямокутної форми. Складаються з п’яти шарів вафельних листів і чотирьох шарів начинки. Начинка жирова з ароматом ваніліну, з додаванням какао-порошку

Смак та запах: властиві даній назві вафель, без сторонніх присмаків і запахів. Зовнішній вигляд: поверхня з чітким малюнком, з рівним обрізом, без підтікань, вафлі повинні мати однаковий розмір та правильну форму, встановлену для цієї назви рецептурою. Якість начинки: вафельний лист щільно прилягає до начинки. Допускається наявність до 4% (за рахунком) в партії вафель з нещільним приляганням листів до начинки. Допускається до 6% (за рахунком) вафель у партії з наявними слідами начинки на зовнішній поверхні. Допускається до 7% (за рахунком) вафель у партії з явно пошкодженими кутами, нерівним зрізом і тріщинами на поверхні.

Вафля Апетитна

*всі посилання на торговельну

марку, фірму, патент,

конструкцію або тип предмета

закупівлі, джерело його

походження або виробника слід

читати як «або еквівалент

            Смак та запах: властиві даній назві вафель, без сторонніх присмаків і запахів. Зовнішній вигляд: поверхня з чітким малюнком, з рівним обрізом, без підтікань, вафлі повинні мати однаковий розмір та правильну форму, встановлену для цієї назви рецептурою. Якість начинки: вафельний лист щільно прилягає до начинки. Допускається наявність до 4% (за рахунком) в партії вафель з нещільним приляганням листів до начинки. Допускається до 6% (за рахунком) вафель у партії з наявними слідами начинки на зовнішній поверхні. Допускається до 7% (за рахунком) вафель у партії з явно пошкодженими кутами, нерівним зрізом і тріщинами на поверхні.

 

Розрахунок потреби на 2024 рік

Відповідно до постанови КМУ від 13.03.2002 р. №324 « Про затвердження натуральних добових норм харчування в інтернатних установах» та Заявки на проведення закупівлі

Обсяги закупівлі

Печиво «Королівське»     Кг       255

Печиво «Медове»            Кг         255

Печиво «Сонечко»            Кг       255

Печиво «Домашнє»           Кг       255

Печиво «Полуничне»       Кг       255

Вафля Лісова Казка          Кг       380

Вафля Апетитна                Кг        380

Обґрунтування розміру бюджетного призначення за кошторисом

Розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до планового розрахунку на КЕКВ 2230 до кошторису на 2024 рік

Очікувана вартість предмета закупівлі

263 510,00 гривень з ПДВ

Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі

Розрахунок очікуваної вартості предмету закупівлі з урахуванням роз’яснень Мінекономіки Щодо розрахунку очікуваної вартості предмета закупівлі № 3301-04/34980-06 від 20.08.2019 р. та Щодо передумов здійснення закупівель № 3304-04/55366- 06 від 10.09.2020 р. і Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, здійснювався замовником шляхом моніторингу середньоринкових цін, шляхом отримання інформації через мережу internet у відкритому доступі на сайтах постачальників, в електронному каталозі, в електронній системі

закупівель “ProZorro” щодо аналогічних закупівель, проводились ринкові консультації на дату проведення закупівлі.

Мета використання товару

Потреба у закупівлі зумовлена необхідністю забезпечення безперебійного харчування мешканців закладу.

 

 

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора