A A A K K K
людям із порушенням зору
Руденський психоневрологічний інтернат

Обґрунтування технічних та якісних характеристик Яйця курячі Код за ДК 021:2015 — 03140000-4 Продукція тваринництва та супутня продукція

Дата: 26.01.2024 11:25
Кількість переглядів: 17

Фото без опису

Обґрунтування технічних та якісних характеристик, розміру бюджетного
призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 №710 «Про
ефективне використання державних коштів» )

           Назва предмета закупівлі

Код за ДК 021:2015 — 03140000-4 Продукція тваринництва та супутня продукція Яйця курячі)

           Замовник

Руденський психоневрологічний інтернат

Код згідно з ЄДРПОУ: 05383945

Категорія замовника: відповідно до пункту 3 частини 1 статті 2 Закону України « Про публічні закупівлі»

Юридична адреса: вулиця Залізнична 1, 22, с. Руда, Волинська область, 44345.

          Назва процедури закупівлі

Відкриті торги з особливостями

            Номер процедури закупівлі в                         електронній системі закупівель

UA-2024-01-26-002722-a

         Обґрунтування технічних та якісних

        характеристик предмета закупівлі

 

1. Оцінка якості – згідно  з ДСТУ 5028:2008( яйця курячі)

-  Категорія – не нижче першої (вага  одного яйця орієнтовно 70 гр.)

- Зовнішній вигляд – шкаралупа  чиста, непошкоджена, без видимих змін структури, без слідів посліду чи крові. Білок яйця – чистий, щільний, світлий, прозорий.

1.Маркування – кожне  яйце промарковане штампом, на якому вказано клас та категорію яєць. Пакування – яйця покладені в гофровані прокладки, які запаковані в транспортну тару(картонні ящики, заклеєні липкою стрічкою). Обов’язкова наявність пакувального ярлика(етикетки) на транспортній тарі. Транспортне пакування повинне забезпечити цілісність і збереження шкаралупи, якість, товарний вигляд яєць, їхню безпеку під час транспортування.

Транспортування – в закритих транспортних засобах, з дотриманням чинних норм та правил, які забезпечують збереження  продукції (ст.44 Закону України  про основні принципи  та  вимоги  до  безпечності  та  якості харчових  продуктів).

Постачання товару – здійснюється відповідно до заявки Замовника.

Поставлені  яйця  повинні обов’язково відповідати  вимогам і  показникам  якості даних технічних вимог, в разі постачання неякісного товару, вся партія  продукції буде  повернута  постачальнику  та надалі  буде  розглядатись питання  про розірвання  Договору  поставки.

 

Товар, що постачається, повинен мати необхідні копії сертифікатів якості виробника або реєстраційне посвідчення, або висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи,  або іншій подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами та правилами, повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України.

 2. Доставка продукції здійснюється лише спеціалізованим автотранспортом, який зазначений учасником у документації, згідно з Санітарними правилами для підприємств продовольчої торгівлі у строк визначений замовником в договорі про закупівлю. Обсяг кожної поставки згідно з заявками замовника.

Кожна партія товару повинна відповідати заявці Замовника та мати супроводжувальні документами, що підтверджують якість товару (висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи та/або копія посвідчення про якість (та/або декларація виробника), тощо) із зазначенням строку придатності, умов збереження і температурного режиму.

3. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова.

4. Термін придатності продукції повинен складати на момент поставки не менше 80% від загального терміну придатності товару.

          Розрахунок потреби на 2024 рік

Відповідно до постанови КМУ від 13.03.2002 р. №324 « Про затвердження натуральних добових норм харчування в інтернатних установах» та Заявки на проведення закупівлі

          Обсяги закупівлі

            Кількість

Яйця курячі – 19 398 шт

          Обґрунтування розміру бюджетного                 призначення за кошторисом

Розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до планового розрахунку на КЕКВ 2230 до кошторису на 2024 рік

      Очікувана вартість предмета закупівлі

116 388,00 гривень з ПДВ

       Обгрунтування очікуваної вартості                         предмета закупівлі

Розрахунок очікуваної вартості предмету закупівлі з урахуванням роз’яснень Мінекономіки Щодо розрахунку очікуваної вартості предмета закупівлі № 3301-04/34980-06 від 20.08.2019 р. та Щодо передумов здійснення закупівель № 3304-04/55366- 06 від 10.09.2020 р. і Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, здійснювався замовником шляхом моніторингу середньоринкових цін, шляхом отримання інформації через мережу internet у відкритому доступі на сайтах постачальників, в електронному каталозі, в електронній системі

закупівель “ProZorro” щодо аналогічних закупівель, проводились ринкові консультації на дату проведення закупівлі.

        Мета використання товару

Потреба у закупівлі зумовлена необхідністю забезпечення безперебійного харчування мешканців закладу.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора