ОБГРУНТУВАННЯ ЗАКУПІВЛІ СОКУ ЗА ДК 021:2015 15320000-7
Обґрунтування технічних та якісних характеристик, розміру бюджетного
призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
(на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 №710 «Про
ефективне використання державних коштів» )
Назва предмета закупівлі |
Код за ДК 021:2015 — 15320000-7 Фруктові та овочеві соки (Сік березовий) |
Замовник |
Руденський психоневрологічний інтернат Код згідно з ЄДРПОУ: 05383945 Категорія замовника: відповідно до пункту 3 частини 1 статті 2 Закону України « Про публічні закупівлі» Юридична адреса: вулиця Залізнична 1, 22, с. Руда, Волинська область, 44345. |
Назва процедури закупівлі |
Відкриті торги з особливостями |
Номер процедури закупівлі в електронній системі закупівель |
UA-2024-05-30-001800-a |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі |
|
ТОВАР Од. Кількість Сік березовий Бадьорість 350 банок Скляна банка з металевою кришкою місткістю 3000 г(3л.). Сік має бути отриманий з доброякісної свіжої сировини ( 100 % сік березовий) виготовлений згідно ДСТУ чи ТУ виробника. Сік має бути виробленим на шипшині, мати приємний, освіжаючий смак, без сторонніх включень, не допускається не приємний осад на дні. Без ГМО. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше 80 % до загального терміну придатності до споживання. Врожай 2024 року. Сік березовий Поділля 350 банок Скляна банка з металевою кришкою місткістю 3000 г(3л.). Сік має бути отриманий з доброякісної свіжої сировини ( 100 % сік березовий) виготовлений згідно ДСТУ чи ТУ виробника. Сік має бути виробленим на настої суміші сухих фруктів з додаванням цукру і лимонної кислот. мати приємний, освіжаючий смак, без сторонніх включень, не допускається не приємний осад на дні. Без ГМО. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше 80 % до загального терміну придатності до споживання. Врожай 2024 року. Сік березово-яблучний 350 банок Скляна банка з металевою кришкою місткістю 3000 г(3л.). Сік має бути отриманий з доброякісної свіжої сировини ( 100 % сік березовий і 100 % яблучний сік) виготовлений згідно ДСТУ чи ТУ виробника. Дана продукція являє собою суміш березового і яблучного натуральних соків. Сік має мати приємний, освіжаючий смак, без сторонніх включень, не допускається не приємний осад на дні. Без ГМО. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше 80 % до загального терміну придатності до споживання. Врожай 2024 року. Сік березовий з лимоном 350 банок Скляна банка з металевою кришкою місткістю 3000 г (3л.). Сік має бути отриманий з доброякісної свіжої сировини ( 100 % сік березовий) виготовлений згідно ДСТУ чи ТУ виробника. Сік має бути виробленим із лимоном, мати приємний, освіжаючий смак, без сторонніх включень, не допускається не приємний осад на дні, проте допускається наявність дольок лимону, оскільки сік з лимоном натуральним. Без ГМО. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше 80 % до загального терміну придатності до споживання. Врожай 2024 року. Сік березовий з цукром 1000 банок Скляна банка з металевою кришкою місткістю 3000 г(3л.). Сік має бути отриманий з доброякісної свіжої сировини ( 100 % сік березовий) виготовлений згідно ДСТУ чи ТУ виробника. Сік має бути 100 % натуральним із вмістом цукру, мати приємний, освіжаючий смак, без сторонніх включень, не допускається осад на дні. Без ГМО. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше 80 % до загального терміну придатності до споживання. Врожай 2024 року. |
|
Розрахунок потреби на 2024 рік |
Відповідно до постанови КМУ від 13.03.2002 р. №324 « Про затвердження натуральних добових норм харчування в інтернатних установах» та Заявки на проведення закупівлі |
Обсяги закупівлі |
Кількість Сік березовий Бадьорість (3000г) 350 бан. Сік березовий Поділля (3000г) 350 бан. Сік березово-яблучний(3000г) 350 бан. Сік березовий з лимоном(3000г) 3500 бан. Сік березовий з цукром(3000г) 1000 бан. |
Обґрунтування розміру бюджетного призначення за кошторисом |
Розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до планового розрахунку на КЕКВ 2230 до кошторису на 2024 рік |
Очікувана вартість предмета закупівлі |
198100,00 гривень з ПДВ |
Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі |
Розрахунок очікуваної вартості предмету закупівлі з урахуванням роз’яснень Мінекономіки Щодо розрахунку очікуваної вартості предмета закупівлі № 3301-04/34980-06 від 20.08.2019 р. та Щодо передумов здійснення закупівель № 3304-04/55366- 06 від 10.09.2020 р. і Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, здійснювався замовником шляхом моніторингу середньоринкових цін, шляхом отримання інформації через мережу internet у відкритому доступі на сайтах постачальників, в електронному каталозі, в електронній системі закупівель “ProZorro” щодо аналогічних закупівель, проводились ринкові консультації на дату проведення закупівлі. |
Мета використання товару |
Потреба у закупівлі зумовлена необхідністю забезпечення безперебійної житедієльность мешканців закладу. |